Chladicí stoly do gastro kuchyní

Profesionální nerezové chladicí stoly jsou základem každé moderní kuchyně. Spojují odolnou nerezovou pracovní plochu s bezpečným chlazením nejcitlivějších surovin jako maso, ryby či mléčné výrobky. Standardní modely udržují precizní teploty od -2 do +8 °C, čímž garantují maximální čerstvost a hygienickou bezpečnost.

Nabízíme flexibilní konfigurace s klasickými dveřmi nebo praktickými šuplíky pro lepší organizaci, včetně specializovaných šuplíkových stolů či kombinovaných chladicích a mrazicích jednotek. Optimalizujte své pracovní postupy a zvyšte efektivitu s našimi chladicími stoly.

Nákupní průvodce: Jak vybrat chladicí stůl?

🔍 Nevíte si rady s výběrem vhodného produktu? 📞 Volejte 604 989 283! 🛒

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Výpis produktů

TEFCOLD UD1-3 - Šuplíkový kombinovaný nerezový chladicí a mrazicí stůl (77 l)
ETE
Doprava zdarma
34 173 Kč bez DPH
41 349 Kč

Větší flexibilní šuplík (77 l) s režimem chlazení i mrazení (-21/+4 °C). Strategická zásoba pro nejrušnější pracovní místa a širší sortiment.

Kód: AQ202
TEFCOLD UD2-3 - Šuplíkový kombinovaný nerezový chladicí a mrazicí stůl (154 l)
Objemová sleva 5 % ETG
Doprava zdarma
48 942 Kč bez DPH
59 220 Kč

Vlajková loď flexibility: 2 nezávislé šuplíky (154 l), každý jako chladnička či mraznička (-21/+4 °C). Maximální kapacita pro nejnáročnější.

Kód: AQ206

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem