Šokové zchlazovače a zmrazovače TEFCOLD

V naší nabídce najdete šokové zchlazovače a zmrazovače, které výborně slouží pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit a uchovat je tak pro pozdější výdej.

Nakupujte u odborníků - rychlé dodání - doprava zdarma po celé ČR

Nejprodávanější

TEFCOLD BLCA10X1, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Doprava zdarma –11 %
 (–11 %)
98 010 Kč
(81 000 Kč bez DPH)
TEFCOLD BLCA5X1, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Doprava zdarma
82 416 Kč
(68 112,40 Kč bez DPH)
TEFCOLD BLCA3X1, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Doprava zdarma –12 %
 (–12 %)
68 970 Kč
(57 000 Kč bez DPH)
TEFCOLD BLCA14X1, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Doprava zdarma
136 145 Kč
(112 516,53 Kč bez DPH)
TEFCOLD BLC 5, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Doprava zdarma
73 844 Kč
(61 028,10 Kč bez DPH)
Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem
TEFCOLD BLC 5, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Objemová sleva 5 %
Doprava zdarma
61 028,10 Kč bez DPH
73 844 Kč

Kapacita 5 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Kód: ER102
TEFCOLD BLCA3X1, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Akce
Doprava zdarma
57 000 Kč bez DPH
68 970 Kč
(–12 %)

Dotyková obrazovka, kapacita 3 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Kód: 54811
TEFCOLD BLCA5X1, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Doprava zdarma
68 112,40 Kč bez DPH
82 416 Kč

Dotyková obrazovka, kapacita 5 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Kód: 54816
TEFCOLD BLCA10X1, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Akce
Doprava zdarma
81 000 Kč bez DPH
98 010 Kč
(–11 %)

Dotyková obrazovka, kapacita 10 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Kód: 54821
TEFCOLD BLCA14X1, kombinovaný šokový zchlazovač/zmrazovač
Doprava zdarma
112 516,53 Kč bez DPH
136 145 Kč

Dotyková obrazovka, kapacita 14 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Kód: 54825

Šokové zchlazování až zmrazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu byl maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů.