Chladicí stoly do gastro kuchyní

Profesionální nerezové chladicí stoly jsou základem každé moderní kuchyně. Spojují odolnou nerezovou pracovní plochu s bezpečným chlazením nejcitlivějších surovin jako maso, ryby či mléčné výrobky. Standardní modely udržují precizní teploty od -2 do +8 °C, čímž garantují maximální čerstvost a hygienickou bezpečnost.

Nabízíme flexibilní konfigurace s klasickými dveřmi nebo praktickými šuplíky pro lepší organizaci, včetně specializovaných šuplíkových stolů či kombinovaných chladicích a mrazicích jednotek. Optimalizujte své pracovní postupy a zvyšte efektivitu s našimi chladicími stoly.

Nákupní průvodce: Jak vybrat chladicí stůl?

🔍 Nevíte si rady s výběrem vhodného produktu? 📞 Volejte 604 989 283! 🛒

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Výpis produktů

TEFCOLD UD1-2 - Šuplíkový kombinovaný nerezový chladicí a mrazicí stůl (51 l)
Tip ETD
Doprava zdarma
26 829 Kč bez DPH
32 463 Kč

Maximální flexibilita: přepínatelný chladicí/mrazicí šuplík (-21/+4 °C). Strategický doplněk pro optimalizaci jakéhokoliv pracovního místa.

Kód: AQ200
TEFCOLD UD2-2 - Šuplíkový kombinovaný nerezový chladicí a mrazicí stůl (102 l)
ETG
Doprava zdarma
39 060 Kč bez DPH
47 263 Kč

Revoluční stůl se 2 nezávislými šuplíky. Každý lze nastavit jako chladničku či mrazničku (-21/+4 °C). Ultimátní kontrola a efektivita.

Kód: AQ204

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem