Stolní chladicí nástavby pro salátové bary

Udržujte ingredience vždy čerstvé a dokonale po ruce s profesionálními stolními chladicími nástavbami TEFCOLD. Tyto topping vitríny neboli chladicí vany na ingredience jsou ideálním řešením pro dynamické kuchyně, kde záleží na rychlé a hygienické přípravě.

Jednoduše je umístěte na pracovní stůl nebo chladicí pult a získejte perfektní organizaci a 100% kvalitu surovin. Díky šetrnému statickému chlazení si zelenina, sýry i uzeniny uchovají čerstvost a chuť bez osychání. Nerezové provedení (AISI 304) zaručuje dlouhou životnost, snadnou údržbu a kompatibilitu se standardními gastronádobami (GN) pro efektivní práci. Jsou perfektní pro salátové bary, pizza topping stanice, přípravu baget, kebabů nebo jako součást snídaňového bufetu.

🔍 Nevíte si rady s výběrem vhodného produktu? 📞 Volejte 604 989 283! 🛒

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Výpis produktů

Tefcold GVC33 120 chladicí nástavba.webp
Novinka
Doprava zdarma
8 892 Kč bez DPH
10 759 Kč

Maximální hygiena a čerstvost. Chladicí nástavba (5x GN 1/4) se skleněným krytem pro dokonalou organizaci a rychlou přípravu pokrmů.

Kód: 32373
Tefcold GVC33 120 SS chladicí nástavba
Novinka
Doprava zdarma
9 072 Kč bez DPH
10 977 Kč

Nerezová pevnost pro vaši kuchyni. Chladicí nástavba (5x GN 1/4) s víkem pro maximální odolnost, lepší izolaci a bleskovou přípravu.

Kód: 33586
Tefcold GVC38 120 stolní chladicí nástavba
Novinka
Doprava zdarma
9 729 Kč bez DPH
11 772 Kč

Vaše ingredience v hlavní roli. Chladicí nástavba (4x GN 1/3) se sklem pro lákavou prezentaci, dokonalý přehled a rychlou obsluhu.

Kód: 33595
Tefcold GVC38 120 SS chladicí nástavba
Novinka
Doprava zdarma
9 729 Kč bez DPH
11 772 Kč

Spolehlivý pracant do přípravny. Chladicí nástavba (4x GN 1/3) s nerezovým krytem pro dokonalou hygienu, ochranu surovin a rychlou práci.

Kód: 33596
TEFCOLD VK38-120 - Chladicí nástavba na 4x GN 1/3, skleněný kryt
Doprava zdarma
11 052 Kč bez DPH
13 373 Kč

Ukažte to nejlepší! Nástavba na 4x GN 1/3 se sklem pro perfektní prezentaci klíčových surovin v bistrech a kebab provozech.

Kód: 16514

Ovládací prvky výpisu

5 položek celkem