Chladicí a mrazicí stoly, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Kompaktní řešení 2v1 (225 l) pro menší provozy. Pevná nerez deska a 2 dveře na zásoby. Ušetří cenné místo a zrychlí vaši přípravu.
Kompaktní výrobní linka (225 l) pro bistra a fast food. Horní vana na GN pro bleskovou přípravu + 2 dveře na zásoby. Maximální rychlost a efektivita.
Mistrovský pizza stůl (370 l) pro dokonalé těsto. Žulová deska + 14 zásuvů pro plechy s těstem. Absolutní kontrola nad kynutím a organizací.
Ultimátní pizza továrna (565 l). Žulová deska + 21 zásuvů na plechy s těstem. Navrženo pro nezastavitelnou, velkoobjemovou výrobu a dokonalé těsto.
Ekosystém pro pizzaiola (370 l). Žulová deska, 7 šuplíků na těsto + 14 zásuvů pro plechy v chladu. Naprosto plynulý a rychlý pracovní proces.
Univerzální dříč pro rušné pizzerie (368 l). Velká žulová deska + 3 dveře s policemi pro flexibilní uložení všech surovin. Spolehlivý a prostorný.
Startovací profi stanice (225 l) pro menší pizzerie. Žulová deska, GN vana na suroviny + 2 dveře na zásoby. Velký výkon na malém prostoru.
Pracovní kůň pro rušné pizzerie (368 l). Velká žulová deska, GN vana + 3 dveře na zásoby. Navrženo pro maximální objem a nepřetržitý provoz.
Výrobní linka pro pizzerie a fast food. Horní chlazená vana na GN pro bleskový přístup + 240 l skříň na zásoby. Maximální rychlost a efektivita.
Velkokapacitní powerhouse (368 l) pro nejrušnější provozy. Široká horní vana na GN a 3 dveře na zásoby pro absolutní rychlost a týmový výkon.
Univerzální pracovní gigant (368 l) s obrovskou nerez deskou. 3 dveře pro masivní zásoby přímo pod rukama. Maximální efektivita pro velké kuchyně.
Efektivní stanice pro rychlou přípravu salátů a baget. Spojuje prostornou nerez desku s 230 l chlazením (+2/+10 °C) pro maximální efektivitu.
Specializovaná stanice 3v1! Nerezová mrazicí saladeta (230 l) pro bleskovou přípravu z mražených surovin. Ideální pro pizzerie a fast food.
Hybridní šampion (230 l): 2 šuplíky pro bleskový přístup + 1 dveře na zásoby. Maximální rychlost a organizace při přípravě salátů a baget.
Mistr organizace a rychlosti (230 l). 4 zásuvky GN 1/1 pro bleskový přístup shora. Ideální pro nejrušnější burgerové a sendvičové linky.
Výrobní linka pro pizzerie a fast food. Horní chlazená vana na GN pro bleskový přístup + 230 l skříň na zásoby. Maximální rychlost a efektivita.
Mistr malých prostorů: extra nízký chladicí stůl (67 cm) pro vestavbu pod pulty a stroje. Unikátní rozsah -2/+8 °C pro maso i drinky.
Pevný základ pro vaše varné centrum. 4 nerezové zásuvky GN 1/1 udrží suroviny chlazené a vždy po ruce. Maximalizuje efektivitu a šetří cenné místo.




