Chladicí stoly do gastro kuchyní

Profesionální nerezové chladicí stoly jsou základem každé moderní kuchyně. Spojují odolnou nerezovou pracovní plochu s bezpečným chlazením nejcitlivějších surovin jako maso, ryby či mléčné výrobky. Standardní modely udržují precizní teploty od -2 do +8 °C, čímž garantují maximální čerstvost a hygienickou bezpečnost.

Nabízíme flexibilní konfigurace s klasickými dveřmi nebo praktickými šuplíky pro lepší organizaci, včetně specializovaných šuplíkových stolů či kombinovaných chladicích a mrazicích jednotek. Optimalizujte své pracovní postupy a zvyšte efektivitu s našimi chladicími stoly.

Nákupní průvodce: Jak vybrat chladicí stůl?

🔍 Nevíte si rady s výběrem vhodného produktu? 📞 Volejte 604 989 283! 🛒

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Výpis produktů

TEFCOLD GC74 - Čtyřdveřový nerezový chladicí stůl bez pracovní desky (476 l)
ETC
Doprava zdarma
29 313 Kč bez DPH
35 469 Kč

Ultimátní chladicí základna pro stavbu kuchyně na míru. Monumentální kapacita (476 l) pro nejnáročnější provozy a dokonalý pracovní postup.

Kód: AI140
TEFCOLD GC74 LEFT - Čtyřdveřový nerezový chladicí stůl bez pracovní desky (476 l)
ETC
Doprava zdarma
29 313 Kč bez DPH
35 469 Kč

Ultimátní chladicí základna s agregátem vlevo. Řešení pro specifické dispozice, symetrické sestavy a ty nejnáročnější kuchyně na míru.

Kód: AI150

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem