Chladicí stoly do gastro kuchyní

Profesionální nerezové chladicí stoly jsou základem každé moderní kuchyně. Spojují odolnou nerezovou pracovní plochu s bezpečným chlazením nejcitlivějších surovin jako maso, ryby či mléčné výrobky. Standardní modely udržují precizní teploty od -2 do +8 °C, čímž garantují maximální čerstvost a hygienickou bezpečnost.

Nabízíme flexibilní konfigurace s klasickými dveřmi nebo praktickými šuplíky pro lepší organizaci, včetně specializovaných šuplíkových stolů či kombinovaných chladicích a mrazicích jednotek. Optimalizujte své pracovní postupy a zvyšte efektivitu s našimi chladicími stoly.

Nákupní průvodce: Jak vybrat chladicí stůl?

🔍 Nevíte si rady s výběrem vhodného produktu? 📞 Volejte 604 989 283! 🛒

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Výpis produktů

TEFCOLD CK 7240 - Šuplíkový nerezový chladicí stůl (272 l)
Tip ETB
Doprava zdarma
40 239 Kč bez DPH
48 689 Kč

Šampion organizace: 4šuplíkový chladicí stůl (272 l) pro bleskový přístup. Rozšířený rozsah -2/+10 °C. Pracovní deska s lemem.

Kód: AI174
TEFCOLD CK 7340 - Šuplíkový jednodveřový nerezový chladicí stůl (402 l)
ETB
Doprava zdarma
44 919 Kč bez DPH
54 352 Kč

Velkokapacitní chladicí stůl (402 l) pro maximální organizaci. 4 šuplíky pro rychlý přístup + 1 dveře pro objemné suroviny. Deska s lemem.

Kód: 51586

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem