Chladicí stoly do gastro kuchyní

Profesionální nerezové chladicí stoly jsou základem každé moderní kuchyně. Spojují odolnou nerezovou pracovní plochu s bezpečným chlazením nejcitlivějších surovin jako maso, ryby či mléčné výrobky. Standardní modely udržují precizní teploty od -2 do +8 °C, čímž garantují maximální čerstvost a hygienickou bezpečnost.

Nabízíme flexibilní konfigurace s klasickými dveřmi nebo praktickými šuplíky pro lepší organizaci, včetně specializovaných šuplíkových stolů či kombinovaných chladicích a mrazicích jednotek. Optimalizujte své pracovní postupy a zvyšte efektivitu s našimi chladicími stoly.

Nákupní průvodce: Jak vybrat chladicí stůl?

🔍 Nevíte si rady s výběrem vhodného produktu? 📞 Volejte 604 989 283! 🛒

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Řazení produktů

Výpis produktů

TEFCOLD CK 7360 - Chladicí stůl s pracovní deskou
ETB
Doprava zdarma
50 382 Kč bez DPH
60 962 Kč

Prostorný chladicí stůl s nerezovou pracovní deskou a lemem. Šest zásuvek pro maximální organizaci, objem 402 l, teplota -2 až +10 °C. Perfektní pro gastro.

Kód: AI177
TEFCOLD UC 5360 - Šuplíkový podpultový nerez chladicí stůl (262 l)
ETC
Doprava zdarma
47 862 Kč bez DPH
57 913 Kč

Mistr organizace pod pultem: 6 šuplíků v extra nízkém (67 cm) stole. Perfektní základna pod grily a stroje pro bleskový přístup k surovinám.

Kód: AI188

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem