Gastro chladicí stoly a saladety, Strana 3
Nejprodávanější
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                    Startovací profi stanice (225 l) pro menší pizzerie. Žulová deska, GN vana na suroviny + 2 dveře na zásoby. Velký výkon na malém prostoru.
 
                                                                                                                                                                                    Ekosystém pro pizzaiola (370 l). Žulová deska, 7 šuplíků na těsto + 14 zásuvů pro plechy v chladu. Naprosto plynulý a rychlý pracovní proces.
 
                                                                                                                                                                                    Mistr organizace (368 l) se 6 šuplíky. Dokonalý přehled o surovinách a bleskový přístup. Konec chaosu v kuchyni, maximální efektivita.
 
                                                                                                                                                                                    Chytrý chladicí stůl (272 l) s kombinací dveří a šuplíků. Perfektní organizace a bleskový přístup k surovinám. Pracovní deska s lemem.
 
                                                                                                                                                                                    Velkokapacitní chladicí stůl (402 l) pro maximální organizaci. 4 šuplíky pro rychlý přístup + 1 dveře pro objemné suroviny. Deska s lemem.
 
                                                                                                                                                                                    Mistrovská stanice pro pizzaiola (230 l). Chladná žulová deska na těsto, GN vana na suroviny a 2 dveře na zásoby. Vše pro dokonalou pizzu na jednom místě.
 
                                                                                                                                                                                    Nezastavitelná pizza linka (368 l). Velká žulová deska, GN vana na suroviny + 3 dveře na zásoby. Navrženo pro maximální výkon a rychlost v rušných provozech.
 
                                                                                                                                                                                    Pracovní kůň pro rušné pizzerie (368 l). Velká žulová deska, GN vana + 3 dveře na zásoby. Navrženo pro maximální objem a nepřetržitý provoz.
 
                                                                                                                                                                                    Univerzální dříč pro rušné pizzerie (368 l). Velká žulová deska + 3 dveře s policemi pro flexibilní uložení všech surovin. Spolehlivý a prostorný.
 
                                                                                                                                                                                    Ultimátní pizza továrna (565 l). Žulová deska + 21 zásuvů na plechy s těstem. Navrženo pro nezastavitelnou, velkoobjemovou výrobu a dokonalé těsto.

 
                                 
                                 
                                 
                                 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    


