JUKA
JUKA je evropský výrobce s tradicí více než 20 let v oboru, konkrétně z Polska, se zaměřením na průmyslové chlazení. Značka se specializuje především na chladicí zařízení a nábytek pro gastronomii a obchod.
JUKA – specialista na vybavení gastro provozoven. V naší nabídce najdete od této značky pestrou paletu gastro zařízení, jako jsou nejrůznější vitríny – chladicí, neutrální, teplé, s agregátem i bez, přístěnné, cukrářské, obslužné aj. Dále rohy, pulty a distributory zmrzliny.
Všechny pultové chladicí vitríny JUKA mají nerezový úložný prostor a odtávací tyč pod výparníkem již v základní ceně. Cukrářské vitríny odlišuje od konkurence nerezová výstavní plocha a regulátor vlhkosti ve standardním provedení.
Výrobce je schopen vyhotovit vitríny v jakékoliv barvě z palety RAL nebo v dřevěném opláštění, takže sestavit si vlastní set pro provozovnu není problém. Další možností je dodat určité druhy vitrín bez opláštění, např. u typů Carmella, Bellissima a Vienna.
JUKA má speciální vypěňovací stroje, které pod vysokým tlakem plní korpus a bočnice vitrín. Díky těmto technologiím jsou vitríny dobře izolované a tím méně energeticky náročné.
Výpis produktů

Ventilované chlazení, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,11 m2, teplotní rozsah +2 až +8 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 0,95 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 0,55 m2, teplotní rozsah +4 až +10 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 0,85 m2, teplotní rozsah +4 až +10 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,15 m2, teplotní rozsah +4 až +10 °C.

Luxusní panoramatická vitrína (1,5 m²) s 360° výhledem. 4 nastavitelné police a ideální teplota (+2 až +8 °C) pro dokonalou prezentaci dezertů.

Ohromte zákazníky! Velkolepá vitrína (2,15 m²) se 4 chlazenými patry a ideální teplotou (+6 až +12 °C) pro luxusní dezerty a čokoládu.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 0,95 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Otevřená, výstavní plocha 1 m2, teplotní rozsah +4 až +10 °C.

Absolutní vlajková loď (2,74 m²) s oblým sklem. 4 chlazené úrovně a speciální teplota (+6 až +12 °C) pro dezerty, pečivo a pralinky.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,11 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Otevřená, výstavní plocha 0,78 m2, teplotní rozsah +4 až +10 °C.

Ohromte své zákazníky! Monumentální vitrína (3,79 m²) se 4 chlazenými patry a ideální teplotou (+6 až +12 °C) pro luxusní dezerty a čokoládu.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,,45 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Otevřená, výstavní plocha 1,07 m2, teplotní rozsah +4 až +10 °C.

Otevřená, noční roleta, výstavní plocha 0,66 m2, teplotní rozsah +4 až +8 °C.

Prosklené křídlové dveře, výstavní plocha 0,66 m2, teplotní rozsah 0 až +8 °C.