Mrazicí technika a zařízení pro gastronomii a obchod, Strana 5
-
Pultové mrazničky s proskleným víkem
-
Pultové mrazničky s plným víkem
-
Mrazicí skříně s plnými dveřmi
-
Mrazicí skříně s prosklenými dveřmi
-
Mrazicí a chladicí ostrovy
-
Mrazicí gastro stoly
-
Mrazírenské stavebnicové boxy
-
Mrazicí jednotky
-
Hlubokomrazicí pultové mrazničky
-
Hlubokomrazicí skříně
-
Výrobníky ledu
-
Šokové zchlazovače a zmrazovače
Nejprodávanější

Bez odpadového čerpadla, kapacita výroby ledu 33 kg/24 h.

Bez odpadového čerpadla, kapacita výroby ledu 44 kg/24 h.

S odpadovým čerpadlem, kapacita výroby ledu 53 kg/24 h.

S odpadovým čerpadlem, kapacita výroby ledu 75 kg/24 h.

S odpadovým čerpadlem, kapacita výroby ledu 84 kg/24 h.

S odpadovým čerpadlem, kapacita výroby ledu 25 kg/24 h.

S odpadovým čerpadlem, kapacita výroby ledu 33 kg/24 h.

S odpadovým čerpadlem, kapacita výroby ledu 44 kg/24 h.

Komplet černé provedení, ventilované chlazení NO FROST, objem 390 l, teplotní rozsah -22 až -18 °C, 5 nastavitelných polic, kolečka.

Dvoudveřová, komplet černé provedení, ventilované chlazení NO FROST, objem 702 l, teplotní rozsah -22 až -18 °C, 10 nastavitelných polic, kolečka.

Třídveřová, komplet černé provedení, ventilované chlazení NO FROST, objem 1090 l, teplotní rozsah -22 až -18 °C, 15 nastavitelných polic, kolečka.

Komplet v nerezu, 10 zásuvů na plechy, ventilované chlazení NO FROST, objem 737 l, teplotní rozsah -24 až -18 °C, pojezdová kolečka.

Kapacita 10 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Kapacita 5 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Dotyková obrazovka, kapacita 10 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Dotyková obrazovka, kapacita 14 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Dotyková obrazovka, kapacita 3 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.

Dotyková obrazovka, kapacita 5 ks gastro nádob GN1/1, teplotní rozsah -18 až +70 °C / +3 až + 70 °C.