Profesionální chladicí zařízení pro gastro a maloobchod, Strana 13
-
Prosklené lednice
-
Chladicí skříně
-
Lednice na víno
-
Minibarové lednice
-
Chladicí stoly a saladety
-
Chladicí nástavby
-
Chladicí vany a pultové chladničky
-
Stavebnicové chladicí boxy
-
Chladicí blokové jednotky
-
Chladicí komory na odpad
Nejprodávanější

Mistrovský pizza stůl (370 l) pro dokonalé těsto. Žulová deska + 14 zásuvů pro plechy s těstem. Absolutní kontrola nad kynutím a organizací.

Ultimátní pizza továrna (565 l). Žulová deska + 21 zásuvů na plechy s těstem. Navrženo pro nezastavitelnou, velkoobjemovou výrobu a dokonalé těsto.

Ekosystém pro pizzaiola (370 l). Žulová deska, 7 šuplíků na těsto + 14 zásuvů pro plechy v chladu. Naprosto plynulý a rychlý pracovní proces.

Univerzální dříč pro rušné pizzerie (368 l). Velká žulová deska + 3 dveře s policemi pro flexibilní uložení všech surovin. Spolehlivý a prostorný.

Startovací profi stanice (225 l) pro menší pizzerie. Žulová deska, GN vana na suroviny + 2 dveře na zásoby. Velký výkon na malém prostoru.

Pracovní kůň pro rušné pizzerie (368 l). Velká žulová deska, GN vana + 3 dveře na zásoby. Navrženo pro maximální objem a nepřetržitý provoz.

Maximální kapacita (1325 l) pro největší provozy. Tato dvoudveřová gastro lednice pro gastronádoby GN 2/1 šetří práci a technologie NO FROST usnadňuje údržbu.

Gastro titán pro profi kuchyně. Masivní objem 1325 l, plně kompatibilní s GN 2/1 pro zrychlení práce. Nerez ocel a spolehlivý NO FROST provoz.

Zefektivněte práci v kuchyni! Tato prostorná nerezová gastro lednice (484 l) je navržena pro gastronádoby GN 2/1. Díky NO FROST technologii je navíc bezúdržbová.

Pracant pro náročné prostory. Kompatibilní s gastronádobami GN 2/1 pro maximální efektivitu. Díky kolečkům je mobilní a usnadňuje úklid podlahy.

Výrobní linka pro pizzerie a fast food. Horní chlazená vana na GN pro bleskový přístup + 240 l skříň na zásoby. Maximální rychlost a efektivita.

Velkokapacitní powerhouse (368 l) pro nejrušnější provozy. Široká horní vana na GN a 3 dveře na zásoby pro absolutní rychlost a týmový výkon.

Univerzální pracovní gigant (368 l) s obrovskou nerez deskou. 3 dveře pro masivní zásoby přímo pod rukama. Maximální efektivita pro velké kuchyně.

Efektivní stanice pro rychlou přípravu salátů a baget. Spojuje prostornou nerez desku s 230 l chlazením (+2/+10 °C) pro maximální efektivitu.

Hybridní šampion (230 l): 2 šuplíky pro bleskový přístup + 1 dveře na zásoby. Maximální rychlost a organizace při přípravě salátů a baget.

Mistr organizace a rychlosti (230 l). 4 zásuvky GN 1/1 pro bleskový přístup shora. Ideální pro nejrušnější burgerové a sendvičové linky.

Výrobní linka pro pizzerie a fast food. Horní chlazená vana na GN pro bleskový přístup + 230 l skříň na zásoby. Maximální rychlost a efektivita.

Dokonale vychlazené víno vždy po ruce. Kompaktní design pro 22 lahví, LED světlo a zámek. Ideální pro servírování bílých vín v domácnosti i v provozu.