Chladicí technika a zařízení pro gastronomii a obchod, Strana 3
-
Prosklené lednice
-
Gastro lednice
-
Vinotéky
-
Minibary
-
Gastro chladicí stoly a saladety
-
Chladicí vany a pultové chladničky
-
Stavebnicové chladicí boxy
-
Chladicí blokové jednotky
Nejprodávanější

Bílá chladící vitrína. Objem 347 l, +2 až +10 °C. 5 polic, LED osvětlení. Prosklené dveře se zámkem. Ventilované chlazení, automatické odmrazování. Pro restaurace.

Profesionální chladicí pizza stůl s žulovou deskou a prostorem pro gastronádoby. Nerezové provedení, dvě křídlové dveře, objem 230 l. Ideální pro efektivní přípravu pizzy.

Výkonný chladicí pizza stůl s žulovou deskou a prostorem pro gastronádoby. Tři křídlové dveře, nerezové provedení, objem 368 l. Perfektní pro pizzerie a restaurace.

Prostorná gastro chladicí saladeta z nerezu se 6 zásuvkami. Objem 368 l, teplota +2 až +10 °C. Ideální pro efektivní organizaci a chlazení ingrediencí v profesionálních kuchyních.

Kompaktní gastro chladicí saladeta z nerezu se dvěma křídlovými dveřmi. Objem 225 l, teplota +2 až +10 °C. Perfektní pro menší gastro provozy a přípravu čerstvých salátů.

Praktická gastro chladicí saladeta s otevřenou horní částí pro gastro nádoby. Nerezové provedení, dvě křídlové dveře, objem 225 l. Ideální pro efektivní přípravu a uchování salátů.

Bílá chladící vitrína pro zdravotnictví. Objem 260 l, +2 až +10 °C. 4 police, LED osvětlení. Prosklené dveře se zámkem. Elektronické ovládání s alarmem.

Bílá chladící vitrína pro zdravotnictví. Objem 347 l, +2 až +10 °C. 5 polic, LED osvětlení. Prosklené dveře se zámkem. Elektronické ovládání s alarmem.

Prostorný chladicí pizza stůl s žulovou deskou a třemi křídlovými dveřmi. Nerezové provedení, objem 368 l, tři roštové police. Vhodný pro větší pizzerie a restaurace.

Kompaktní chladicí pizza stůl s žulovou deskou a prostorem pro gastronádoby. Nerezové provedení, dvě křídlové dveře, objem 225 l. Ideální pro menší pizzerie a rychlé občerstvení.

Prostorný chladicí pizza stůl s žulovou deskou a místem pro gastronádoby. Tři křídlové dveře, nerezové provedení, objem 368 l. Vhodný pro větší pizzerie a restaurace.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 240 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 dveře, nerezové provedení.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 368 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 3 dveře, nerezové provedení.

Profesionální gastro chladicí saladeta z nerezu se třemi křídlovými dveřmi. Objem 368 l, teplota +2 až +10 °C. Ideální pro přípravu a uchování salátů a studených pokrmů.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 plné dveře, GN1/1 police.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 1 dveře, 2 zásuvky GN1/1.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 4 zásuvky GN1/1.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 dveře, nerezové provedení.