Prodejní chladicí a mrazicí vitríny, Strana 2
-
Pultové chladicí vitríny
-
Cukrářské a lahůdkové chladicí vitríny
-
Obslužné chladicí vitríny a pulty
-
Samoobslužné chladicí vitríny
-
Přístěnné chladicí vitríny
-
Vitríny na zmrzlinu
Nejprodávanější

Elegantní obslužná vitrína (1,51 m²) s oblým sklem. 4 chlazené úrovně a teplota (+4 až +10 °C) pro perfektní prezentaci široké nabídky dezertů.

Na 10 gastronádob o objemu 5 l, oblé čelní sklo, ventilované chlazení, výstavní plocha 0,58 m2, teplotní rozsah -22 až -12 °C.

Proměňte svou nabídku v galerii! Moderní vitrína (1,95 m²) s rovným sklem a 4 chlazenými patry pro křišťálově čistou prezentaci vašich dezertů.

Na 12 plastových vaniček o objemu 5 l, rovné čelní sklo, ventilované chlazení, výstavní plocha 0,69 m2, teplotní rozsah -22 až -12 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 0,95 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,11 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,,45 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,,78 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,78 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 1,,98 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Ventilované chlazení, výstavní plocha 2,,48 m2, teplotní rozsah 0 až +6 °C.

Vlajková loď pro mistry! Monumentální vitrína (2,36 m²) s ideální teplotou pro čokoládu (+6 až +12 °C). Pro dechberoucí prezentaci vašich klenotů.

Nechte své pečivo zazářit! Monumentální nechlazená vitrína (2,6 m²) s osvětlením na 4 patrech. Moderní design pro dokonalou prezentaci bez chlazení.

Ukažte své speciality v nejlepším světle! Moderní vitrína s rovným sklem a teplotou pro čokoládu (+6 až +12 °C). 4 chlazená patra pro dokonalou prezentaci.

Impozantní vitrína (1,86 m²) s rovným sklem. Speciální teplota (+6 až +12 °C) ideální pro čokoládu a pralinky. 4 chlazené úrovně pro dokonalý přehled.

Na 12 gastronádob o objemu 5 l, rovné čelní sklo, ventilované chlazení, výstavní plocha 0,69 m2, teplotní rozsah -22 až -12 °C.

Na 6 válcových gastronádob s víkem o objemu 7,3 l, statické chlazení, výstavní plocha 0,35 m2, teplotní rozsah -18 až -12 °C.