Chladicí technika a zařízení pro gastronomii a obchod, Strana 8
-
Prosklené lednice
-
Gastro lednice
-
Vinotéky
-
Minibary
-
Gastro chladicí stoly a saladety
-
Chladicí vany a pultové chladničky
-
Stavebnicové chladicí boxy
-
Chladicí blokové jednotky
Nejprodávanější

Kompaktní chladicí pizza stůl s žulovou deskou a prostorem pro gastronádoby. Nerezové provedení, dvě křídlové dveře, objem 225 l. Ideální pro menší pizzerie a rychlé občerstvení.

Prostorný chladicí pizza stůl s žulovou deskou a místem pro gastronádoby. Tři křídlové dveře, nerezové provedení, objem 368 l. Vhodný pro větší pizzerie a restaurace.

Velkokapacitní nerezová gastro lednice se 2 plnými dveřmi. Objem 1325 l, teplota -2 až +10 °C. LED osvětlení, 6 polic GN 2/1. Ventilované chlazení, automatické odmrazování.

Nerezová chladící vitrína. Objem 1325 l, +2 až +10 °C. Dvoje prosklené dveře, 6 polic GN 2/1, LED osvětlení. Ventilované chlazení, NO FROST. Pro profesionální prezentaci.

Nerezová gastro lednice s plnými dveřmi. Objem 484 l, teplota -2 až +10 °C. LED osvětlení, 3 police GN 2/1. Ventilované chlazení. Pro profesionální kuchyně.

Nerezová gastro lednice, prosklené dveře. Objem 484 l, +2 až +10 °C. 3 police GN 2/1, LED osvětlení. Ventilované chlazení. Pro profesionální gastro provozy.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 240 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 dveře, nerezové provedení.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 368 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 3 dveře, nerezové provedení.

Profesionální gastro chladicí saladeta z nerezu se třemi křídlovými dveřmi. Objem 368 l, teplota +2 až +10 °C. Ideální pro přípravu a uchování salátů a studených pokrmů.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 plné dveře, GN1/1 police.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 1 dveře, 2 zásuvky GN1/1.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 4 zásuvky GN1/1.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 dveře, nerezové provedení.

Elegantní zásuvkový minibar s LED osvětlením. Tichý provoz a nízká spotřeba energie. Objem 45 l, teplotní rozsah +5 až +12 °C. Ideální pro hotelové pokoje a moderní interiéry.

Tichý zásuvkový minibar s LED osvětlením pro hotelové pokoje. Objem 45 l, teplotní rozsah +5 až +12 °C. Úsporný provoz, snadná integrace do nábytku. Ideální pro moderní interiéry.

Vinotéka pro 45 lahví s elegantním designem z nerezové oceli a tónovanými prosklenými dveřmi. Energeticky úsporné chlazení, výsuvné dřevěné police a LED pro perfektní prezentaci.

Dvouteplotní vinotéka pro 46 lahví s elegantním designem, prosklenými dveřmi a LED osvětlením. Energeticky úsporný chladicí systém a výsuvné dřevěné police pro snadný přístup.

Stylová vinotéka pro 48 lahví s prosklenými dveřmi, LED osvětlením a výsuvnými dřevěnými policemi. Energeticky úsporný chladicí systém a tichý provoz.