Chladicí stoly TEFCOLD pro gastro kuchyně, Strana 2
Nejprodávanější

Profesionální chladicí stůl s nerezovou pracovní deskou a zadním lemem. Dvě křídlové dveře, objem 272 l, teplotní rozsah -2 až +10 °C. Ideální pro gastro provozy.

Profesionální chladicí stůl s nerezovou pracovní deskou a lemem. Kombinace dveří a zásuvek, objem 272 l, teplota +2 až +10 °C. Vhodný pro gastronomii.

Profesionální chladicí stůl s nerezovou pracovní deskou a lemem. Čtyři zásuvky pro snadný přístup, objem 272 l, teplota -2 až +10 °C. Ideální pro gastro provozy.

Pracovní deska se zadním lemem, 3 křídlové dveře, nerez provedení, objem 402 l, teplotní rozsah -2 až +10 °C, 3 roštové police.

Pracovní deska se zadním lemem, 1 křídlové dveře, 4 zásuvky, nerez provedení, objem 402 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C, 1 roštová police.

Prostorný chladicí stůl s nerezovou pracovní deskou a lemem. Šest zásuvek pro maximální organizaci, objem 402 l, teplota -2 až +10 °C. Perfektní pro gastro.

Velkokapacitní chladicí stůl s nerezovou pracovní deskou bez lemu. Čtyři křídlové dveře, objem 533 l, teplota -2 až +10 °C. Ideální pro náročné gastro provozy.

Kompaktní chladicí podstavba z nerezu s dvěma křídlovými dveřmi. Objem 170 l, teplota -2 až +8 °C. Ideální pro malé kuchyně a bary.

Prostorná chladicí podstavba z nerezu se třemi křídlovými dveřmi. Objem 262 l, teplota -2 až +8 °C. Vhodná pro efektivní chlazení v gastro provozech.

Praktická chladicí podstavba z nerezu se šesti zásuvkami pro snadný přístup. Objem 262 l, teplota +2 až +8 °C. Ideální pro organizaci a chlazení v gastro.

Velkokapacitní chladicí podstavba z nerezu se čtyřmi křídlovými dveřmi. Objem 350 l, teplota -2 až +8 °C. Perfektní pro náročné gastro provozy.

Specializovaný pekařský chladicí stůl z nerezu s dvěma křídlovými dveřmi. Objem 380 l, teplota +2 až +10 °C. Ideální pro chlazení těsta a pekařských výrobků.

Prostorný pekařský chladicí stůl z nerezu se třemi křídlovými dveřmi. Objem 565 l, teplota +2 až +10 °C. Vhodný pro větší pekárny a cukrárny.