Gastro chladicí stoly a saladety, Strana 2
Nejprodávanější

Profesionální kombinovaný chladicí/mrazicí stůl s nerezovou konstrukcí. Jedna zásuvka s přepínáním režimů, ventilované chlazení. Teplotní rozsah -21 až +4 °C, klimatická třída 5.

Profesionální kombinovaný chladicí/mrazicí stůl s nerezovou konstrukcí. Dvě zásuvky s individuálním přepínáním režimů, ventilované chlazení. Teplotní rozsah -21 až +4 °C.

Profesionální kombinovaný chladicí/mrazicí stůl s nerezovou konstrukcí. Dvě zásuvky s individuálním přepínáním režimů, ventilované chlazení. Teplotní rozsah -21 až +4 °C.

Profesionální gastro chladicí saladeta z nerezu se třemi křídlovými dveřmi. Objem 368 l, teplota +2 až +10 °C. Ideální pro přípravu a uchování salátů a studených pokrmů.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 368 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 3 dveře, nerezové provedení.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 4 zásuvky GN1/1.

Kompaktní gastro chladicí saladeta z nerezu se dvěma křídlovými dveřmi. Objem 225 l, teplota +2 až +10 °C. Perfektní pro menší gastro provozy a přípravu čerstvých salátů.

Praktická gastro chladicí saladeta s otevřenou horní částí pro gastro nádoby. Nerezové provedení, dvě křídlové dveře, objem 225 l. Ideální pro efektivní přípravu a uchování salátů.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 plné dveře, GN1/1 police.

Profesionální chladicí saladeta s nerezovou pracovní deskou. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 1 dveře, 2 zásuvky GN1/1.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 230 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 dveře, nerezové provedení.

Profesionální chladicí saladeta s otevřenou horní částí. Objem 240 l, teplotní rozsah +2 až +10 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. 2 dveře, nerezové provedení.

Prostorný pekařský chladicí stůl z nerezu se třemi křídlovými dveřmi. Objem 565 l, teplota +2 až +10 °C. Vhodný pro větší pekárny a cukrárny.

Specializovaný pekařský chladicí stůl z nerezu s dvěma křídlovými dveřmi. Objem 380 l, teplota +2 až +10 °C. Ideální pro chlazení těsta a pekařských výrobků.

Prostorný chladicí stůl pro profesionální kuchyně. Objem 291 l, teplotní rozsah -2 až +8 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. Energeticky úsporný, 3 dveře.

Profesionální chladicí stůl s pracovní deskou. Objem 190 l, teplotní rozsah -2 až +8 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. Energeticky úsporný, 2 dveře.

Profesionální chladicí stůl s pracovní deskou a lemem. Objem 190 l, teplotní rozsah -2 až +8 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. Energeticky úsporný, 2 dveře.

Prostorný chladicí stůl pro profesionální kuchyně. Objem 291 l, teplotní rozsah -2 až +8 °C. Ventilované chlazení, elektronické ovládání. Energeticky úsporný, 3 dveře.