Chladicí technika pro gastronomii a obchod, Strana 14
-
Prosklené lednice
-
Chladicí skříně
-
Vinotéky
-
Minibary
-
Gastro chladicí stoly a saladety
-
Chladicí vany a pultové chladničky
-
Stavebnicové chladicí boxy
-
Chladicí blokové jednotky
Nejprodávanější

Tichý absorpční minibar pro hotely. Elegantní design s LED osvětlením a zámkem. Objem 26 l, nastavitelná police. Úsporný provoz, možnost integrace a změny směru otevírání dveří.

Kompaktní a tichý minibar pro hotely. Kompresorové chlazení, režim SLEEP a funkce FAST-cool. Úsporný provoz, LED osvětlení a možnost změny otevírání dveří. Objem 24 l.

Kompresorový minibar s prosklenými dveřmi pro hotely. Tichý provoz, nízká spotřeba energie. Objem 24 l, LED osvětlení, nastavitelné chlazení. Ideální pro pohodlí hostů.

Tichý absorpční minibar pro hotely a kanceláře. Elegantní design s LED osvětlením a zámkem. Objem 34 l, 2 nastavitelné police. Úsporný provoz, možnost změny směru otevírání dveří.

Tichý absorpční minibar s plnými dveřmi pro hotely a kanceláře. Objem 35 l, 2 nastavitelné police. LED osvětlení, zámek a možnost změny směru otevírání dveří.

Tichý a úsporný minibar pro hotely. Kompresorové chlazení, režim SLEEP a funkce FAST-cool. Objem 34 l, nastavitelné police a LED osvětlení. Možnost změny otevírání dveří.

Komfortní hotelový minibar s prosklenými dveřmi. Tichý provoz, nízká spotřeba energie. Objem 34 l, LED osvětlení, statické chlazení. Ideální pro pohodlí hostů a efektivní provoz.

Tichý absorpční minibar s prosklenými dveřmi pro hotely a zasedací místnosti. LED osvětlení, zámek, nastavitelné police. Objem 26 l, rozsah +5 až +14 °C.

Tichý absorpční minibar s prosklenými dveřmi pro hotely a zasedací místnosti. LED osvětlení, zámek, nastavitelné police. Objem 35 l, rozsah +5 až +14 °C.

Kompaktní chladicí podstavba z nerezu s dvěma křídlovými dveřmi. Objem 170 l, teplota -2 až +8 °C. Ideální pro malé kuchyně a bary.

Prostorná chladicí podstavba z nerezu se třemi křídlovými dveřmi. Objem 262 l, teplota -2 až +8 °C. Vhodná pro efektivní chlazení v gastro provozech.

Praktická chladicí podstavba z nerezu se šesti zásuvkami pro snadný přístup. Objem 262 l, teplota +2 až +8 °C. Ideální pro organizaci a chlazení v gastro.

Velkokapacitní chladicí podstavba z nerezu se čtyřmi křídlovými dveřmi. Objem 350 l, teplota -2 až +8 °C. Perfektní pro náročné gastro provozy.

Profesionální kombinovaný chladicí/mrazicí stůl s nerezovou konstrukcí. Jedna zásuvka s přepínáním režimů, ventilované chlazení. Teplotní rozsah -21 až +4 °C, klimatická třída 5.

Profesionální kombinovaný chladicí/mrazicí stůl s nerezovou konstrukcí. Jedna zásuvka s přepínáním režimů, ventilované chlazení. Teplotní rozsah -21 až +4 °C, klimatická třída 5.

Profesionální kombinovaný chladicí/mrazicí stůl s nerezovou konstrukcí. Dvě zásuvky s individuálním přepínáním režimů, ventilované chlazení. Teplotní rozsah -21 až +4 °C.

Profesionální kombinovaný chladicí/mrazicí stůl s nerezovou konstrukcí. Dvě zásuvky s individuálním přepínáním režimů, ventilované chlazení. Teplotní rozsah -21 až +4 °C.

Bílá gastro lednice s plnými dveřmi. Objem 119 l, +2 až +10 °C. 3 police, ventilované chlazení. Elektronické ovládání, zámek. Vhodná pod pult pro profesionální kuchyně.