Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá) 9 - 17 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.10.2019
Nové odvlhčovače Sinclair skladem
Máme dobrou zprávu pro všechny z vás, kteří každoročně bojují s nadměrnou vlhkostí ve vaší domácnosti. Do naší nabídky jsme zařadili poslední novinky ... číst celé
16.09.2019
Lednice na suché zrání masa
Rozšířili jsme sortiment profesionálního gastro vybavení o novinku, kterou ocení zejména restaurační provozy, řeznictví, ale může být využita i v domá... číst celé
03.09.2019
NORDline ARC 400L - šité na míru pro cukrárny
Co je základem úspěchu každé cukrárny? Na prvním místě jistě kvalita nabízených dobrůtek. Nicméně pro zákazníky je důležitá i jejich prezentace a poku... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Autorizovaný servis a prodejce
 

   

Výčepní zařízení Lindr
Klimatizace a odvlhčovače Sinclair
  1. Úvod
  2. Novinky
  3. Lednice na suché zrání masa
Lednice na suché zrání masa
16.09.2019

Rozšířili jsme sortiment profesionálního gastro vybavení o novinku, kterou ocení zejména restaurační provozy, řeznictví, ale může být využita i v domácnostech. Jedná se o lednice pro suché zrání masa. Modely značky NORDline se pyšní vysokou kvalitou a precizním zpracováním.

Jaké modely nabízíme v eshopu Eldos-shop.cz?

Nově u nás můžete objevit tři modely lednice pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa:

Chcete nechat uzrát maso do nejvyšší kvality? Pak byste si měli prohlédnout pečlivě nabídku této novinky v našem gastro sortimentu. Lednice vám budou dopravy zdarma po celé České republice.

Lednice na suché zrání masa

Doporučení pro správné použití

  • Pokud chcete dosáhnout opravdu co nejlepších výsledků, pak je třeba používat čerstvé maso, nejlépe do pěti dnů od porážky zvířete. 
  • Alternativou může být i maso, které zraje ve vakuu, ale v tomto případě platí, že zrání může být maximální po dobu 14 dnů s tím, že odstraníte vakuoovou fólii.
  • Doporučujeme nechat maso zrát na kosti.
  • Dle aktuálních informací je nejlepší doba zrání 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny.
Kde nás najdete

ELDOS servis-prodej chlazení

prof. Vojtíška 19

Ostroměř, 507 52

Po-Pá: 9:00-12:00 14:00-17:00

So: 8:30-11:00

Rychlý kontakt
ELDOS sevis prodej chlazení
Stanislav Chudoba
Stanislav Chudoba
(Po-Pá) 9 - 17 hod
Eldos Ostroměř - servis a prodej chlazení
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.